Over Koopman Brandpreventie

Over ons

Eerlijk en transparant

Meer dan 30 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Wij adviseren je graag

Een goed en eerlijk advies

Koopman Brandpreventie is een advies gericht bedrijf die kijkt naar jouw wensen en behoeften. Wij inventariseren de risico’s op brandveiligheid en vanuit daar maken wij een gedegen advies op maat om zo de risico’s op gevaar te voorkomen. Wij denken graag met je mee en vinden het leuk om je mee te nemen in de wereld van brandpreventie.

Koopman Brandpreventie is gecertificeerd bij het NIBHV en daarnaast zijn Dick en Frank ook allebei NIBHV-instructeurs. Als ervaren oud-brandweermannen weten wij wat een brand of een ongeval voor gevolgen kan hebben voor personen en voor jouw bedrijf. Daarom geven wij bij Koopman Brandpreventie een goed en eerlijk advies op het gebied van brandveiligheid en ongevallen. Wat jouw vraag ook is, wij adviseren je graag!

Dick en Frank Koopman zijn in 1993 begonnen als vrijwillige brandweermannen bij de gemeente Bunschoten. Dit vonden zij zo leuk, dat ze toen van hun hobby hun werk hebben gemaakt.

Eerlijk en transparant

Meer dan 30 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Een greep uit ons klantenbestand

Wij geven goed en eerlijk advies aan...

Bel Dick

+31 6 15 47 23 71

Of bel Frank

+31 6 55 14 78 10

Daarom moet je bij Koopman zijn.

Als ervaren oud-brandweermannen weten wij wat een brand of een ongeval voor gevolgen kan hebben voor personen en voor jouw bedrijf. Daarom geven wij bij Koopman Brandpreventie advies op maat en vakkundige kennis op het gebied van brandveiligheid en ongevallen. Wat jouw vraag ook is, wij adviseren je graag!

Eerlijk en transparant

Meer dan 30 jaar ervaring

Persoonlijk advies