Voor kleine blusmiddelen en meer

Onderhoud

Eerlijk en transparant

Meer dan 30 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Kleine blusmiddelen en noodverlichting moeten jaarlijks onderhouden worden. Onderhoud bij Koopman Brandpreventie houdt in dat de kleine blusmiddelen en de noodverlichting worden gecontroleerd en dat de blusleidingen worden afgeperst. Al ons onderhoud vindt plaats volgens de juiste NEN-normering. Daarnaast zijn wij een erkend onderhoudsbedrijf en zijn wij gecertificeerd bij het CIBV. Al onze monteurs zijn REOB gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring.

Eerlijk en transparant

Meer dan 30 jaar ervaring

Persoonlijk advies

Altijd een snelle service

De voordelen van onderhoud

Kleine blusmiddelen en noodverlichting moeten jaarlijks worden onderhouden. Het is dus van groot belang dat er gestructureerd wordt omgegaan met de producten en het onderhoud. Bij Koopman Brandpreventie bieden wij je snelle service, zijn alle materialen altijd op voorraad en komen er geen aanvullende kosten bij de offerte.

Welke soorten van onderhoud zijn er?

Wij voeren onderhoud aan kleine blusmiddelen, zoals: draagbare blustoestellen, schuimblussers, poederblussers en CO2 blussers. Daarnaast controleren wij ook altijd de brandslanghaspels en de verrijdbare blustoestellen.
Als erkend onderhoudsbedrijf voeren wij ook onderhoud aan noodverlichting. Goede noodverlichting is noodzakelijk bij een goede doorstroom tijdens calamiteiten en daarom ben je verplicht om hier jaarlijks onderhoud voor uit te voeren.
Droge blusleidingen moeten elk jaar gecontroleerd worden en één keer in de vijf jaar moet er uitgebreid onderhoud plaatsvinden.
Onderhoud van Koopman Brandpreventie
Dick Koopman
Bel Dick

+31 6 15 47 23 71

Of mail Dick

dick@koopmanbrandpreventie.nl

Daarom moet je bij Koopman zijn.

Als ervaren oud-brandweermannen weten wij wat een brand of een ongeval voor gevolgen kan hebben voor personen en voor jouw bedrijf. Daarom geven wij bij Koopman Brandpreventie advies op maat en vakkundige kennis op het gebied van brandveiligheid en ongevallen. Wat jouw vraag ook is, wij adviseren je graag!

Eerlijk en transparant

Meer dan 30 jaar ervaring

Persoonlijk advies