Voorstellen

Wie is Koopman Brandpreventie

Wij zijn Dick en Frank Koopman en in 1993 zijn wij begonnen als vrijwillige brandweermannen van de gemeente Bunschoten. Dit vonden wij zo leuk, dat wij toen van onze hobby ons werk hebben gemaakt. Frank Koopman is sinds 2004 beroeps in Hilversum en zit in de 24 uurs-dienst. Dick Koopman is in 2006 begonnen bij de gemeente Bunschoten op de afdeling Veiligheid & Brandweer. In het begin heeft hij zich ontwikkelt als preventiemedewerker en heeft zich bezig gehouden met het toetsen van bouwplannen en het controleren van gebruiksvergunningen. Voordat Dick bij de gemeente is gaan werken heeft hij 4 jaar gewerkt als servicemonteur/adviseur kleine blusmiddelen en noodverlichting bij de firma Saval B.V.

 

In 2001 zijn Frank en Dick Koopman begonnen met het geven van BHV opleidingen en herhalingen. Koopman Brandpreventie is gecertificeerd bij het NIBHV en zijn ook allebei NIBHV instructeurs. De spoedeisende en niet spoedeisende hulpverlening wordt ook gegeven door zeer ervaren NIBHV instructeurs. Zij hebben veel werkervaring op de spoedeisende hulp.

 

Wij weten als ervaren brandweermannen wat een brand of een ongeval voor gevolgen kan hebben voor personen en voor uw bedrijf. Daarom vinden wij als Koopman Brandpreventie dat er een goed en eerlijk advies gegeven moet worden op het gebied van brandveiligheid en ongevallen. Wij adviseren u graag hierin.

 

voorstellen

 

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op!