Onderhoud

 

 

 

Koopman Brandpreventie is een REOB erkend onderhoudsbedrijf en zijn gecertificeerd bij het CIBV. Onze monteurs zijn allemaal REOB gediplomeerd en hebben jarenlange ervaring.

 

 

Onderhoud kleine blusmiddelen

Wij kunnen onderhoud plegen aan alle kleine blusmiddelen; zoals draagbare blustoestellen, schuimblusser, poederblussers en de CO2 blusser. Dit doen we volgens de NEN 2559. De brandslanghaspels controleren we volgens de NEN EN 671-3. De verrijdbare blustoestellen worden volgens de NEN 2659 gecontroleerd.

 

Onderhoud Noodverlichting

Als erkend onderhoudsbedrijf verzorgen wij ook het onderhoud voor noodverlichting. U bent verplicht jaarlijks onderhoud uit te voeren aan noodverlichting. Dit is opgenomen in het bouwbesluit, de Arbo-wet en het gebruiksbesluit 2008. Goede noodverlichting is noodzakelijk bij een goede doorstroom tijdens calamiteiten.

 

Onderhoud blusleidingen

Droge blusleidingen moeten volgens de NEN 1594  elk jaar gecontroleerd  worden en 1 keer in de vijf jaar moet er uitgebreid plaatsvinden. De blusleiding moet dan afgeperst worden. Dit onderhoud kan Koopman Brandpreventie ook voor u doen.

 

 

 

Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op!